Nikon D800

De plek voor jou als Nikon fanPosted by comparegroupeu On juli – 12 – 2012Nikon introduceert een innovatieve nieuwe 36,3 megapixel professionele D-SLR in FX-formaat, de Nikon D800. De nieuwe Nikon D800 creëert de meest monumentale beelden als nooit te voren! Deze splinter nieuwe camera is speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van fotografie en video te voldoen. De Nikon D800 camera staat garant voor ongekende diepte- en detailniveaus in de fotografie. Verder biedt De Nikon D800 je alle flexibiliteit die je nodig zult hebben om video’s van topkwaliteit op te nemen.

Dankzij de 12-kanaalsuitlezing met 14-bit A/D-conversie en hoge signaal-ruisverhouding, krijg je de meest magnifieke beelden met weinig ruis en een breed dynamisch bereik. Met de Nikon D800 kun je ook professionele video’s maken die je alle gewenste flexibiliteit biedt voor een uitgebreide reeks aan filmapplicaties. Dit is grootformaat filmen op zijn best met een uitgebreide reeks beeldsnelheden.Super snel en intuïtief De Nikon D800 heeft een super snelle reactievermogen met veilige, handig geplaatste knoppen en bedieningselementen die al snel een verlengstuk van jouw hand worden.

Het opstarten duurt circa 0,12 seconden, de ontspanvertraging is geminimaliseerd tot ongeveer 0,042 seconden met ongeveer 4 Bps in FX-formaat tot ongeveer 6 Bps in DX-formaat bij gebruik van het optionele multifunctionele batterij pakket MB-D12.  De ergonomie van de camera   Het dagelijks werken met de spiefelreflexcamera is nog nooit zo prettig en efficiënt geweest. Dat alles is te danken aan de ergonomie van de Nikon D800. Zo zijn de knoppen en instelschijven strategisch op de camera geplaatst voor een aangenamere bediening. Met de speciale videoknop ben je in alle situaties op tijd met het vastleggen van de actie. Daarnaast is de camera voorzien van rubber materiaal voor een betrouwbare en veilige greep. De zichtbaarheid van de gekozen instelling en bediening is verbeterd door gebruik van een 4-knoppen ontwerp. Belichting, Cameranieuws

Nikon 1-camera’s

In combinatie met een aantal baanbrekende nieuwe fotomodi zijn Nikon 1-camera’s in staat de meest vluchtige momenten vast te leggen, waardoor shots te maken zijn die je tot dusver voor onmogelijk hield.
Met de lancering van de V1 en de J1 is Nikon 1 de nieuwe maatstaf voor snelheid, precisie, innovatie en draagbaarheid. Met ‘s werelds snelste autofocussysteem en continu-opname*, evenals innovatieve fotografie modi, compacte 1 NIKKOR-lenzen en Nikon 1-accessoires, herdefinieert Nikon 1 wat een draagbaar digitale camerasysteem kan doen.Een nieuwe productgroep: Advanced Camera with Interchangeable Lens (A-CIL)De lancering van Nikon 1 kondigt meer aan dan enkel de introductie van een nieuw gamma aan camera’s – het markeert de lancering van een hele nieuwe categorie die Nikon de Advanced Camera with Interchangeable Lens (A-CIL) heeft genoemd. Gebouwd om snelheid, eenvoud en plezier te brengen naar de manier waarop je de wereld vastlegt, bieden deze A-CIL Nikon 1 camera’s een nieuwe ervaring in fotografie.Nikon 1 V1:

De denkende camera

De intelligente, iconisch ogende Nikon 1 V1 is ontworpen om je fotografische vermogen op te voeren. Voorzien van een elektronische zoeker in hoge resolutie laat hij je het moment vangen en het onverwachte van iedere locatie vastleggen. De heldere 1.440K-dot elektronische zoeker geeft een helder en stabiel beeld en 100% frame dekking. De V1 een stevige behuizing met lichtmetalen magnesium paneel (boven- en voorzijde) en een multi-accessory aansluiting geeft je de vrijheid om je systeem verder uit te breiden met de accessoires beschikbaar voor het Nikon 1-systeem. De Nikon 1 V1 is verkrijgbaar in matzwart en hoogglans wit.Nikon 1 J1: Altijd een stap voor

De snel denkende Nikon 1 J1 camera is in staat de drukke levens bij te houden, die vol kostbare gelegenheden zitten om dierbaren in actie vast te leggen. Uitgerust met alles wat je nodig hebt om iedere gebeurtenis uit het leven op de gevoelige plaat vast te leggen, is deze volautomatische Nikon 1 het beste op het gebied van minimalistisch camera-ontwerp. De superkleine behuizing is verkrijgbaar in een variëteit aan kleuren met bijpassende compacte 1 NIKKOR-lenzen en heeft een ingebouwde flitser voor extra licht wanneer dat nodig is. De Nikon 1 J1 is zo eenvoudig te gebruiken dat je voortaan alleen nog maar hoeft te beslissen wat je wilt fotograferen. De J1 is verkrijgbaar in de kleuren zijn hoogglans wit, matzwart, rood, roze en zilver.