Branding voor je bedrijf kan een dure aangelegenheid zijn. Zeker als je bij externe partijen de advertentieruimte moet inkomen. Maar als je met jouw kantoor een fysieke locatie bezit, dan kun je daar natuurlijk optimaal van profiteren. Je kunt daar namelijk altijd gratis outdoor reclame maken voor jouw bedrijf. En of je nu op het strand zit, midden in de binnenstad, een groot kantoorgebouw of langs de snelweg, op elke locatie is wel een vlag te verzinnen om jouw logo aan het voorbijgaan publiek te presenteren.

Baniervlaggen

Deze baniervlaggen vind je altijd terug in hoge, witte vlaggenmasten. Vaak met meerdere naast elkaar. Door de hoogte van de masten en de vlaggen vallen ze goed op. Gebruik felle kleuren om nog meer de aandacht te vangen!

Beachflags

Anders dan de naam doet vermoeden, kun je de beachflags op meerdere locaties gebruiken. Je kunt beachflags bedrukken en laten leveren met verschillende accessoires. hierdoor zijn ze op elke plek inzetbaar.

Bootvlaggen

Zelfs voor de ondernemer op het water is er een vlag, de bootvlag. Deze monteer je aan de je stok op de achterzijde van de boot. Zo ziet iedereen je voorbij varen met het logo van je bedrijf op de achterkant van de boot.

Dropflags

Dit is het kleine broertje van de beachflag. Door zijn opvallende vorm kun je hier op veel manieren mee uit te voeten. Laat je ontwerp opgaan in de vorm van de dropflag voor een leuk effect. Deze wordt geleverd met dezelfde accessoires als de beachflag dus ook deze vlag is overal te gebruiken.

Gevelvlaggen

De meest bekende en meest geproduceerde vlag. Je kunt deze vlag vrijwel altijd en overal gebruiken. Door de afwerking met een stevige band en een touwtje + lusje is deze makkelijk op te hangen. Aan een mast of aan een vlaggenstok, zolang er een zuchtje wind staat, kan deze vlag lekker wapperen.

Goflvlaggen

Voor elke hole een andere vlag? Of een zakelijk evenement? Bedruk golfvlaggen voor sponsors of voor eenmalige toernooien. Geleverd met speciale tube zodat die netjes op de pin blijft staan.

Kioskvlaggen

Dit is de ideale vlag voor fysieke verkooppunten. Of je nu horecazaak of een winkel hebt, met de kioskvlag vang je de blik van het passerend publiek.