Wil jij de interieurstijl van jouw woning veranderen? Het veranderen van de stijl van jouw interieur vraagt niet altijd om een ingrijpende verbouwing of renovatie. Soms kun je met een aantal kleine aanpassingen de woonstijl veranderen, zonder dat de kosten daarvan de pan uitrijzen. Wij vertellen je hoe je dat het beste kunt doen.

Woontextiel

Woontextiel speelt een grote rol in de uitstraling van jouw woning. Wil jij jouw interieur een landelijk karakter geven? Dan zijn producten zoals leer, wol en jute geschikte soorten woontextiel. Ga jij voor een luxe en chique interieur? Dan zijn soorten woontextiel zoals satijn, fluweel en zijde een goede keuze. Kies jij voor een neutraal en rustgevend interieur? Met linnen en katoen maak jij van jouw woning in een handomdraai een oase van rust. Woontextiel kan op allerlei manieren een plaatsje krijgen in jouw interieur. Van de kussens en plaids op de bank tot de bekleding van een krukje en van de gordijnen tot het dekbed, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan je zelf bepalen in hoeverre je jouw nieuwe woonstijl wil doorvoeren.

Muurdecoratie

Ook muurdecoratie biedt de mogelijkheid om de woonstijl van jouw woning op eenvoudige wijze te veranderen. Van de stijl van de fotolijsten tot de inhoud ervan, door jouw muurdecoratie aan te passen wordt jouw nieuwe interieurstijl in een handomdraai werkelijkheid. Fotolijsten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en stijlen, waardoor er voor elke interieurstijl een passende oplossing geleverd kan worden. Je kunt ervoor kiezen om jouw fotolijsten te vullen met dierbare foto’s, maar het is ook mogelijk om jouw fotolijst te vullen met een prachtige poster die helemaal aansluit op jouw nieuwe interieurstijl en deze tegelijkertijd versterkt. Door jouw muren te verrijken met prachtige posters en afbeeldingen die passen bij jouw nieuwe interieurstijl en zijn ingelijst in stijlvolle fotolijsten, kan de uitstraling van jouw woning in een handomdraai worden veranderd.

Overige woondecoratie

Naast woontextiel een muurdecoratie zijn er ook andere manieren om een nieuwe woonstijl door te voeren zonder ingrijpende verbouwingen en renovaties. Denk hierbij aan het vervangen van de lampen of lampenkappen in jouw woning, het vervangen van bloempotten en vazen en/of het aanpassen van de handgrepen en deurklinken van deuren, kasten en de keuken. Het aanpassen van jouw interieurstijl biedt eindeloos veel mogelijkheden, waardoor er voor elk budget een passende oplossing is. Laat je fantasie de vrije loop!